Samsung Portable SSD T7 vanaf vandaag te koop

Altijd en overal je bestanden snel en veilig bij de hand

Samsung start vandaag met de verkoop van de Samsung Portable SSD T7. Deze innovatieve externe Solid State Drive (SSD) kenmerkt zich door de supersnelle overdrachtssnelheden, het compacte formaat én een stijlvolle en stevige behuizing. Dus of je nu voor je werk, vrije tijd of studie regelmatig onderweg bent: met de Portable SSD T7 heb je altijd en overal je bestanden snel en veilig bij de hand. En dat voor een verkoopadviesprijs vanaf € 149,99.

 

“Foto’s, video’s, games, presentaties, back-ups… We maken en gebruiken voor werk en in onze vrije tijd heel wat bestanden,” zegt Roderick Niehorster, Marketing Manager Memory Business van Samsung Benelux. “Daar willen velen van ons altijd en overal snel en veilig bij kunnen. Met de Samsung Portable SSD T7 maken we dit mogelijk dankzij het compacte ontwerp en de toonaangevende overdrachtssnelheden.”

 

Meest innovatieve SSD

Met de Portable SSD T7 zet Samsung een nieuwe standaard in snelheid voor externe opslagapparaten. De gloednieuwe SSD blinkt uit in:

 

 • Snelheid
  Dankzij de ongelooflijke snelheid van USB 3.2 Gen2 op de Portable SSD T7 zet je kleine en grote bestanden in luttele seconden over naar een pc, tablet, smartphone of gameconsole. Bovendien ben je met een leessnelheid van 1.050 MB/s en een schrijfsnelheid vanaf 1,000MB/s1 verzekerd van uitstekende prestaties. Ter vergelijking: deze snelheden zijn ongeveer twee keer zo snel als die van de voorganger, de T5, en tot 9,5 keer sneller dan externe harde schijven.
 • Veiligheid
  Om je content op de Portable SSD T7 te beveiligen, is het apparaat uitgerust met AES 256-bit encryptie en kun je gebruikmaken van een wachtwoordbeveiliging.
 • Gebruiksgemak
  De SSD T7 is compatibel met Windows, Mac en Android-besturingssystemen en ook wordt de drive geleverd met een USB Type-C-naar-C-kabel en een USB Type-C-naar-A-kabel. Zo ben je gegarandeerd van een betrouwbare verbinding.
 • Sterk en compact ontwerp
  Zoals een SSD betaamt, is de T7 gebouwd zonder bewegende onderdelen. De stevige, metalen behuizing zit om de immobiele hardware heen en is bestand tegen vallen tot twee meter2. Ook prettig: ondanks alle slimme innovaties weegt de nieuwe SSD slechts 58 gram, een ideale reisgenoot dus.

Vanaf vandaag verkrijgbaar

De Samsung Portable SSD T7 is vanaf vandaag verkrijgbaar in de kleuren Indigo Blue, Metallic Red en Titan Grey. Je kunt kiezen uit een capaciteit van 500 GB, 1 TB en 2 TB. Hierdoor is het apparaat ideaal voor zowel professionele als voor casual gebruikers. De 500 GB variant is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 149,99 de 1 TB variant kost € 229,99 en de 2 TB versie € 439,99.

 

Meer weten?
Kijk voor meer informatie over de Samsung Portable SSD T7 op https://news.samsung.com/nl/.

 

1 Prestaties kunnen variëren, afhankelijk van de host-apparaten. Om maximale lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 1.050 MB/s en 1.000 MB/s te bereiken, moeten het host-apparaat en de verbindingskabels USB 3.2 Gen 2 ondersteunen en moet de UASP-modus zijn ingeschakeld.

2 Gebaseerd op een interne schoktest na vrije val die is uitgevoerd onder gecontroleerde omstandigheden. Ga voor meer informatie over de garantie naar: www.samsung.com/support.

Bron