Samsung MWC 2018 uitnodiging bevestigd Galaxy S9 aankondiging

Samsung MWC 2018 uitnodiging bevestigt Galaxy S9 aankondiging

Samsung heeft de uitnodigingen voor MWC 2018, Mobile World Congress 2018, verstuurd en op de uitnodiging wordt de lancering van de Samsung Galaxy S9 en de Samsung Galaxy S9 Plus aangekondigd. Volgens vele geruchten zou Samsung de opvolger van de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus, de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus aankondigen tijdens CES 2018 maar dit klopt dus niet.

Samsung MWC 2018 uitnodiging bevestigd Galaxy S9 aankondiging

De uitnodigingen werden naar verschillende media gestuurd om de persconferentie bij te wonen in Barcelona. Deze persconferentie waar Samsung de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus gaat aankondigen vindt plaats op 25 februari 2018. Op de uitnodiging is een grote 9 te zien en de tekst “The Camera. Reimagined”. We kunnen er vanuit gaan dat de camera van de S9 toestellen veel beter zullen zijn dan die van zijn voorgangers.

Samsung Galaxy S9 Camera Specificaties

Naar verwachting zal de Galaxy S9 een enkele camera krijgen aan de achterkant en de Galaxy S9 Plus een dubbele. Verder weten we dat de Galaxy S9 een hogere framesnelheid zal krijgen voor het filmen in slow motion. Op moment is niet meer informatie beschikbaar over de camera specificaties. Er waren wel al eerder vandaag nieuwe foto’s uitgelekt van de Samsung Galaxy S9 Plus. Op deze foto’s zijn de details goed te zien.