Samsung en Squla slaan handen ineen met limited edition Samsung Kids Galaxy Tab A

Perfecte steun in de rug voor een vliegende start op school

In samenwerking met Squla komt Samsung met een limited edition van de Samsung Kids Galaxy Tab A. Eenmalig is de tablet uitgerust met een vrolijke oranje cover. Bovendien krijg je drie maanden gratis toegang tot het Squla-platform, voor een vliegende start van het nieuwe schooljaar. Het is letterlijk een limited edition, want er verschijnt maar een beperkt aantal exemplaren van de Samsung Kids Galaxy Tab A met Squla-bundel.

 

Tijdens de lockdown bewees Squla zich als hét online leerplatform waarop kinderen spelenderwijs bleven oefenen met alle vakken van de basisschool,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “Nu de scholen weer van start zijn, brengen we eenmalig een unieke Kids Galaxy Tab A uit met verschillende extra’s. Zo blijven de kids op een leuke manier goed bij de les!” Zowel bij Samsung als bij Squla zijn ze blij met de samenwerking. Ronald van den Worp, Online Manager bij Squla: “Samsung is, net als Squla een innovatief merk dat staat voor vooruitgang. Door onze krachten te bundelen hopen wij nog meer kinderen spelenderwijs te laten leren.”

 

De Galaxy Tab A is zeer populair bij gezinnen. Kinderen zijn gek op de Lego games en de Samsung Kids-app, terwijl ouders de multimedia-ervaring op het glasheldere breedbeelddisplay prijzen. Naast dat de tablet zich bijzonder goed voor Squla leent, kun je je kinderen met Parental Control eenvoudig beschermen tegen ongepaste content op andere apps en websites. Ook stel je erg makkelijk in hoe lang zij de tablet voor entertainment mogen gebruiken.

 

De limited edition voor kids-actie in het kort:

 

  • Schokbestendige, kindvriendelijke oranje cover met uitklapbare steun w.v. €25,99
  • Voucher voor 3 maanden Squla t.w.v. €35
  • Galaxy Tab A (2019, 10.1”) 32GB WiFi Black t.w.v. €209

 

De Samsung Kids Galaxy Tab A met speciale Squla-bundel is vanaf september verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 229,- bij geselecteerde winkels, zoals MediaMarkt, Bol.com en Coolblue.

 

Over Squla
Squla is de grootste verstrekker van aanvullend onderwijs in Nederland. Ruim 180.000 kinderen oefenen en spelen Squla vanuit huis en meer dan 600.000 kinderen via hun basisschool. Squla is een online oefenprogramma voor kinderen in groep 1 tot en met 8. Met leuke quizzen en games oefenen ze met de lesstof van school. Squla is een aanvulling, bedoeld als ondersteuning bij het lesgeven op school en ook thuis, om leerlingen op hun eigen niveau en in hun eigen tempo te stimuleren. Squla gelooft dat dit voor elk kind beschikbaar moet zijn. Daarom kunnen leerkrachten gratis gebruik maken van Squla in de Klas. Squla is ontwikkeld door educatieve experts en game-developers. Hierdoor zijn de quizzen niet alleen leuk, maar ook volledig in lijn met de onderwijsdoelen die door de overheid gesteld zijn. Squla is onderdeel van Futurewhiz dat naast in Nederland ook actief is in Polen. Futurewhiz heeft 70 medewerkers in dienst en is gevestigd in Amsterdam. Naast Squla is Futurewhiz ook eigenaar van WRTS, een online leerplatform voor middelbare scholieren om makkelijker en sneller woordjes en begrippen te leren. Voor meer informatie: www.squla.nl

Bron