Nieuwe tijdelijke maatregelen als gevolg van het coronavirus

T-Mobile heeft het besluit genomen om tijdelijk alle winkels te sluiten, met ingang van woensdag 18 maart tot in ieder geval maandag 6 april 2020. Verspreid over Nederland zal in een aantal winkels beschermende maatregelen getroffen worden, waarna ze weer geopend kunnen worden.

Søren Abildgaard, CEO T-Mobile Nederland: “De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan in dit besluit voorop. Juist in deze tijd is het zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat mensen verbonden met elkaar kunnen blijven, vandaar dat het gaat om een tijdelijke maatregel. Dit is zeker geen lichtzinnig besluit geweest omdat we ons realiseren dat we hulp aan klanten in tijden van maatschappelijke onzekerheid voorlopig niet meer kunnen bieden in onze shops. We doen er alles aan om de continuïteit van de service richting bestaande en nieuwe klanten zoveel mogelijk op afstand te borgen via onze onlinekanalen en onze callcenters.“

Dinsdag 17 maart kunnen klanten nog in T-Mobile winkels terecht voor het afsluiten van een abonnement, het ophalen van bestellingen of reparatie en voor antwoorden op eventuele vragen. Vanaf woensdag 18 maart kunnen klanten die hun bestelling nog niet hebben opgehaald, deze alsnog gratis per post laten thuisbezorgen.

');
ppLoadLater.placeholderFBSDK = ppLoadLater.placeholderFBSDK.join("n");


Bron