Hands-on met The Premiere: Transformeer je woning tot een echte bioscoopzaal

De thuisomgeving is geëvolueerd en werd steeds belangrijker voor consumenten. Een logisch gevolg is dat de vraag naar een gevarieerd aanbod opties – en formaten – steeds verder blijft toenemen. The Premiere is de laatste nieuwe oplossing van Samsung. Deze lifestyle-projector is geschikt voor iedereen die op zoek is naar de ultieme bioscoopervaring bij zich thuis, ongeacht de gewenste afmetingen, schermkwaliteit en mobiliteit.

 

The Premiere biedt een maximale schermafmeting van 130 inch, waar je maar wilt. De projector is zeer eenvoudig te installeren, zodat je je eigen kleine bioscoopzaal kan creëren bij je thuis. Samsung Newsroom testte The Premiere om te ervaren hoe de projector de bioscoopervaring tot leven brengt.

 

Ontwerp: Een esthetische vorm en afwerking voor een moderne toets

The Premiere is volledig wit, waardoor hij naadloos verdwijnt in ieder interieur. Bovendien wordt de afgeronde rand benadrukt met een afwerking in Kvadrat-stof voor knusse en moderne eenvoud.

 

Het gebruik: Eenvoudig te plaatsen tegen de muur

Wanneer je denkt aan een projector, denk je ongetwijfeld meteen aan ontelbare kabels, bevestigingspunten en andere onderdelen. De installatie van The Premiere is echter zeer eenvoudig. Je moet enkel de stroomkabel in het stopcontact steken en verbinding maken met je draadloze netwerk. Simpel toch? Ook al heb je geen technologische achtergrond, je kan je projector snel en eenvoudig installeren en hem naadloos laten verdwijnen in je interieur.

 

Deze eenvoudige installatie is mogelijk dankzij het ontwerp van The Premiere. In vergelijking met traditionele projectors, waarbij je een afstand van 3 tot 4 meter moet behouden met de muur om een groot scherm te projecteren, is The Premiere een ultra-short trow projector die een scherm tot 100 inch kan projecteren wanneer hij tussen 11,3 en 30,3 cm van de muur wordt geplaatst.1 Eenvoudig gezegd, je hoeft je interieurdesign niet volledig om te gooien om het aan te passen aan je nieuwe projector – The Premiere vereist enkel een beetje organisatie, zodat je hem eenvoudig kunt installeren. Bovendien is The Premiere zeer compact, waardoor gebruikers hem gemakkelijk en snel zelf kunnen installeren.

 

Beeldkwaliteit: Dynamische 4K resolutie, ongeacht verstoringen

The Premiere is beschikbaar in twee modellen – een model met drie lasers (LSP9T) en een model met één laser (LSP7T). Samsung Newsroom testte het model met drie lasers en een RGB van rood, groen en blauw als laserbron.

 

The Premiere verhoogt het kleurendisplay van de projectie tot 147% van het DCI-P32-kleurengamma – zodat, bijvoorbeeld, het beeld van een zonsondergang volledig tot leven komt op het scherm. De gebruikers kunnen genieten van een authentieke kleurweergave met unieke kleuren en levendige tinten van al hun favoriete iconische schilderachtige beelden.

 

Om gebruikers de kans te bieden om ook overdag te genieten van hun scherm, beschikt The Premiere over sterke helderheids- en contrastrationiveaus. De projector blinkt uit met zijn 2.800 ANSI lumen3 aan helderheid, het equivalent van 2.800 kaarsen. Bovendien heeft The Premiere een contrastbereik van 2.000.000:1 dat zelfs de meest subtiele contrastverschillen weergeeft. Kortom, gebruikers kunnen genieten van een echte bioscoopervaring waar ze maar willen.

 

En dan is er nog één van de unieke kenmerken van The Premiere: zijn schermafmetingen. Het model met drie lasers biedt je de mogelijkheid om een scherm te projecteren tot 130 inch, als de projector 23,8 cm van de muur wordt geplaatst. Waar je ook zit, het 4K-scherm toont de inhoud in al zijn glorie vanuit elke hoek, zodat al je vrienden en familie van een unieke ervaring kunnen genieten.

 

 

Geluid: Meeslepende audio waarvoor geen bijkomende luidsprekers zijn vereist

Tegenwoordig zijn virtuele concerten steeds vaker toegankelijk en kunnen gebruikers op nieuwe manieren in contact komen met hun favoriete artiesten van thuis uit. The Premiere brengt een meeslepende concertervaring tot in je huiskamer dankzij de premium luidsprekers en woofers van 40W die werden geïntegreerd in de projector en worden versterkt door de Acoustic Beam-technologie om de geluidsgolven te optimaliseren vanuit alle hoeken. Aangezien het geluid naar buiten wordt gestuurd via 44 klankgaten aan beide kanten van de projector, moet je geen extra luidsprekers installeren. Het geluid wordt namelijk door de volledige kamer verspreid voor een betoverende ervaring.

 

 

Smart TV-functies: Naadloze ondersteuning van spraakherkenning, mobiele connectiviteit en gaming

The Premiere biedt zijn gebruikers een volledige Smart TV-ervaring door toegang te bieden tot allerhande content wanneer de projector wordt verbonden met het internet. Van zodra je verbinding maakt met een draadloos netwerk en door het Menu bladert, ontdek je gevarieerde content van bekende aanbieders zoals Netflix, YouTube en Amazon Prime Video – daarnaast kan je zoeken naar jouw favoriete content met behulp van de spraakherkenning.

 

The Premiere ondersteunt Tap View waarmee je de content van je smartphone4 kan delen op het grote scherm. Raak de zijkant van The Premiere zachtjes aan met je smartphone en de content die je afspeelt op je telefoon zal automatisch worden weergegeven op het scherm van The Premiere. Deze functie is bijzonder handig wanneer je de foto’s en filmpjes die je maakte van je familie en vrienden wilt tonen op het grote scherm.

 

De bovenstaande ervaringen zijn nog maar het begin. Je kan nog op talrijke andere manieren genieten van The Premiere. Geniet, bijvoorbeeld, van de ultieme game-ervaring dankzij het kwalitatieve scherm en de uitzonderlijke geluidskwaliteit. The Premiere beschikt over drie HDMI-poorten en één USB-poort, zodat je je favoriete gameconsole in alle eenvoud kunt aansluiten.

 

The Premiere is een eenvoudig te installeren projector met een maximale schermafmeting van 130 inch en levendige kleuren. Hij verbreekt alle stereotypen over projectors. Als je op zoek bent naar een televisie die niet alleen plaats bespaart, maar ook efficiënt werkt en je de ultieme meeslepende ervaring biedt die je gewend bent dankzij ultra-high definition schermkwaliteit, een groot scherm en uitzonderlijke geluid, is The Premiere jouw ideale keuze.

 

 

*De getoonde afbeeldingen in dit artikel werden gesimuleerd.

1 Om een projectiescherm van 100 inch weer te geven, moet The Premiere LSP9T op 11,3 cm van de muur en The Premiere LSP7T op 30,3 cm van de muur worden geplaatst.

2 Digitale kleurnormen uit de bioscoop voor de projectie van digitaal beeldmateriaal

3 Het helderheidsniveau is gebaseerd op de norm van het American National Standards Institute (ANSI) inzake de uitdrukking van de helderheidsniveaus van projectors.

4 Beschikbaar voor Galaxy smartphones met Android 8.1 of hoger. Deze optie is beschikbaar als zowel het mobiele toestel als The Premiere zijn ingeschakeld.

 

Bron